Tømrertilbud Sorø

  • Få 3 pragtfulde tilbud på tømrer Sorø
  • Spar omkring 14 procent på en veletableret tømrer
  • Billig tømrer - Sammenlign tilbud og priser

Veje i postnummer 4180

Nordskovvej
Skjoldvej
Munkevænget
Johnstrupsvej
Pilevej
Lindevej
Rustkammervej
Stenbjærgvej
Spurvevej
Højbjærgvej
Køkkenhøjvej
Valdemarsvej
Liselundvej
Varig Allé
Volden
Klosterhaven
Røllikevej
Nødbrøndsvej
Rosenvej
Vestergade

Få 3 gratis fleksible tilbud på billig tømrer Sorø - Spar 30%

Indsend tilbudsformularen med det samme og få 3 solide tilbud fra ansvarsbevidste tømrere. Det er absolut uforpligtende og gratis at benytte vores tømrerportal. Det tager cirka 9 minutter at udfylde din opgave i tømrerformularen og afsende den til videre behandling.
Fortæl os om opgaven i tømrerformularen med det samme og få 3 udsøgte pristilbud fra fleksible tømrere. Vi arbejder tæt sammen med kvalitetssikrede og arbejdsvillige tømrervirksomheder over hele landet - også i Sorø. Det kan ofte være forholdsvis bøvlet, selv at få kontakt til en lokal bundsolid tømrer i Sorø.
Find 3 ekstremt gode tømrer tilbud på for eks. bygningsrenovering, opbygning af terrasse, om- og tilbygninger eller eftersyn af villaen. Der kan let spares penge på en kvalitetsbevidst og faglærd specialist i 4180 Sorø. Det er tidsbesparende at anvende denne håndværkerportal.

De universelle træfiberplader

Træfiberplader - også kaldet masonit, som er et firmanavn - fås i mange tykkelser og udførelser - hårde, halvhårde og bløde, glatte og ru. Som navnet antyder fremstilles materialet af træfibre, der presses sammen og tørres ved høj temperatur. Men i modsætning til spånplade indeholder det ingen lim.
På grund af fremstillingsprocessen er pladernes overside helt glat, mens undersiden har et ru trådmønster. Halvhårde og hårde træfiberplader fremstilles også med to glatte sider - de såkaldte duofaceplader. Træfiberplader fås i mange formater.
De mest almindelige størrelser er 120 eller 122 cm brede og 240 eller 244 cm lange. Bløde (porøse) plader bruges mest til opslagstavler. De er meget brandfarlige og må derfor ikke benyttes som synlig beklædning på vægge og lofter.

Asfalt-imprægnerede plader

Asfalt-imprægnerede bløde plader, som fås i tykkelserne 13 og 19 mm anvendes som afstivende og vindtæt lag bag udvendige ventilerede murbeklædninger eller til bærende understøtning af isoleringen i krybekældre. Halvhårde plader, der også kan fås med enten fer og not eller kile og fals, benyttes eksempelvis til vægge, lofter og gulve.
For at opfylde kravene til brandsikring i lavt byggeri, skal sådanne byggeplader til beklædning være mindst 9 mm tykke. Hårde plader er lysebrune og almindeligvis 3,2 og 6 mm tykke. Her er der et stort udvalg af typer med forskellige overflader og anvendelsesformål: Oliehærdede plader er fugtafvisende og egner sig som udvendig beklædning på døre og porte.
Plastmalede eller epoxylakerede plader, der fås i flere farver, bruges bl.a. til køkkenog klædeskabe samt reoler, hvor de på grund af deres ringe vægt og rimelige pris er velegnede som bagbeklædning.

Tømrerfirmaer Sorø eksempel:

Kopp Sorø A/S
Næstvedvej 37
4180 Sorø
CVR: 33384599
www.kopp-soroe.dk
Kongskilde Tømrer & Snedkerfirma A/S
Metalvej 11
4180 Sorø
CVR: 27581323
www.kongskilde-ts.dk
Sorø Trappen
Elmevej 3
4180 Sorø
CVR: 18809346
www.soroetrappen.dk