✅Tømrertilbud Sorø

  • Indhent 3 prisvenlige tilbud på tømrer Sorø

  • Spar op til 49 procent på en god tømrer

  • Tømrertilbud - Der er et godt prisnedslag (51 pct)

✅ Få 3 gratis fleksible tilbud på billig tømrer Sorø - Spar 30%

Indsend tilbudsformularen med det samme og få 3 solide tilbud fra ansvarsbevidste tømrere. Det er absolut uforpligtende og gratis at benytte vores tømrerportal. Det tager cirka 9 minutter at udfylde din opgave i tømrerformularen og afsende den til videre behandling.
Fortæl os om opgaven i tømrerformularen med det samme og få 3 udsøgte pristilbud fra fleksible tømrere. Vi arbejder tæt sammen med kvalitetssikrede og arbejdsvillige tømrervirksomheder over hele landet - også i Sorø. Det kan ofte være forholdsvis bøvlet, selv at få kontakt til en lokal bundsolid tømrer i Sorø.
Find 3 ekstremt gode tømrer tilbud på for eks. bygningsrenovering, opbygning af terrasse, om- og tilbygninger eller eftersyn af villaen. Der kan let spares penge på en kvalitetsbevidst og faglærd specialist i 4180 Sorø. Det er tidsbesparende at anvende denne håndværkerportal.

3 tilbud tømrer Sorø: I postnr. 4180  Sorø står håndværkere parate med gode løsninger

✅ Man bliver kontaktet af driftige fagfolk

Du modtager kun eksklusive gratis tilbud fra forhåndsgodkendte tømrerfirmaer, som lynhurtigt matcher din anmodning. De udvalgte partnere anslår en skøn pris på den indtastede tømreropgave, hvorpå du frit kan udse dig et tilbud. Find hele 3 gratis tømrer tilbud i Sorø på udførelse af alle slags tømrerprojekter og husk, at dine modtagne tømrertilbud er fuldstændig uden forpligtelser og gratis.
Vi indhenter hele 3 ekstraordinære tømrertilbud hele ugen, hvorefter du kan udse det, du finder mest tillokkende. Tryk på den grønne knap og oplys om din tømreropgave i sagsboksen, hvorefter vurdére dine tilbud hjemme i fred og ro. Vores mangfoldige hold af tømrerfirmaer står til din disposition, og vore kunder opnår gode rabatter på f.ex. udskiftning af vinduer.
Eksempel på anmeldelse af tømrer-opgave fra Johnny Herlufsen, Sorø angående “facade opbygning“: Jeg er virkelig tilfreds med dette værktøj. Gider du ikke at bruge tid på isolerings opgaver, så skaf med glæde tre gratis tilbud. Alle afleverede tilbud, rummer en attraktiv økonomisk fordel, som du kan udnytte.De universelle træfiberplader

Træfiberplader - også kaldet masonit, som er et firmanavn - fås i mange tykkelser og udførelser - hårde, halvhårde og bløde, glatte og ru. Som navnet antyder fremstilles materialet af træfibre, der presses sammen og tørres ved høj temperatur. Men i modsætning til spånplade indeholder det ingen lim.
På grund af fremstillingsprocessen er pladernes overside helt glat, mens undersiden har et ru trådmønster. Halvhårde og hårde træfiberplader fremstilles også med to glatte sider - de såkaldte duofaceplader. Træfiberplader fås i mange formater.
De mest almindelige størrelser er 120 eller 122 cm brede og 240 eller 244 cm lange. Bløde (porøse) plader bruges mest til opslagstavler. De er meget brandfarlige og må derfor ikke benyttes som synlig beklædning på vægge og lofter.

Asfalt-imprægnerede plader

Asfalt-imprægnerede bløde plader, som fås i tykkelserne 13 og 19 mm anvendes som afstivende og vindtæt lag bag udvendige ventilerede murbeklædninger eller til bærende understøtning af isoleringen i krybekældre. Halvhårde plader, der også kan fås med enten fer og not eller kile og fals, benyttes eksempelvis til vægge, lofter og gulve.
For at opfylde kravene til brandsikring i lavt byggeri, skal sådanne byggeplader til beklædning være mindst 9 mm tykke. Hårde plader er lysebrune og almindeligvis 3,2 og 6 mm tykke. Her er der et stort udvalg af typer med forskellige overflader og anvendelsesformål: Oliehærdede plader er fugtafvisende og egner sig som udvendig beklædning på døre og porte.
Plastmalede eller epoxylakerede plader, der fås i flere farver, bruges bl.a. til køkkenog klædeskabe samt reoler, hvor de på grund af deres ringe vægt og rimelige pris er velegnede som bagbeklædning.

 ✅  

I dag d. 29. september 2023 var denne tømrersøgningsportal blevet undersøgt af omkring 75.000 effektive besøgende.
Udvalgte tømrerfirmaer fra 4180 Sorø

Kopp Sorø A/S

Næstvedvej 37
4180 Sorø
CVR: 33384599
www.kopp-soroe.dk

Woodspace

Bjernedevej 66
4180 Sorø
CVR: 36689137
www.woodspace.dk

Slagelse Tømrer Entreprise ApS

Skælskørvej 24
4180 Sorø
CVR: 33862687
Tlf. 28344381

Tømrer Larsen ApS

St. Ladegårdsvej 1 A
4180 Sorø
CVR: 40152954
www.facebook.com/100063528549606

Manzard Ejendomme ApS

Haverupvej 12
4180 Sorø
CVR: 41651083
Tlf. 40595283