Tømrertilbud Stenløse

  • Få 3 gedigne tilbud på tømrer Stenløse
  • Spar nemt 19 pct på en anerkendt tømrer
  • Billig tømrer - kvalitetssikrede firmaer er klar til opgaven

Veje 3660 Stenløse

Stenlillevej
Stationspladsen
Spættevej
Sandbjergvej
Valmuevej
Tulipanvej
Peter Appels Vej
Mørkhøjvej
Smyrnavej
Natalievej
Orevej
Svanekærvej
Ravnholmvej
Rødkælkevej
Rosendalvej
Pilevej
Thyravej
Spurvestien
Urtetoften
Skovvangsvej

Tømrer Stenløse. Få 3 reelle tilbud på 38 timer. Absolut gratis

Udfyld webskemaet online på mindre end 6 minutter og send den ind til os. Det er vigtigt, at du har beskrevet tømrer opgaven i Stenløse så godt som muligt - så får du de skarpeste tilbud. På denne nemme måde slipper du for selv at skulle kontakte tømrerfirmaer over det meste af Stenløse for at få en god pris.
Vores samarbejdspartnere her på Billighaandvaerker.dk kan løse alle former for tømrer Stenløse opgave - eksempelvis levering og montering af nye døre og vinduer, komplet renovering af taget, opsætning af træ- eller gipsvægge, montering af nye vindskeder eller sternbrædder samt opførsel af overdækninger.
Med en god blanding af rutinerede tømrere og ungt gåpåmod, udføres tømrerarbejdet efter god håndværksmæssig skik og tradition. Hvad enten du står over for en større byggeopgave eller en mindre reparation i Stenløse, er vi altid parat til at rådgive og vejlede dig til at finde den helt rigtige løsning.

Hel- og halvtømmer

Tømmer er betegnelsen for træ i kraftige dimensioner fra 75 mm og opefter. Heltømmer er bjælker med kvadratisk tværsnit udskåret af en granstamme. Ved at kløve den midt igennem fås halvtømmer, der er meget anvendt til lette bygningskonstruktioner.
Desuden fremstilles nogle få ,,skæve“ dimensioner, som hverken falder inden for kategorierne hel- eller halvtømmer. Tømmer føres i længder fra 180 cm og opefter i spring på 60 cm. Som oftest har tømmer flere bomkanter (buede kanter) end andre savvarer, men disse kanter giver ingen væsentlig svækkelse af styrken.
Til gengæld gør de træet til et forholdsvis billigt byggemateriale. Tømmer til bærende konstruktioner er styrke-sorteret. Nu behøver tømmer ikke absolut at være firkantet. Rundtømmer er længder af træstammer med eller uden bark. De føres i tykkelser fra 3 cm op til 30 cm.

Tyndt rundtømmer

Tyndt rundtømmer betegnes også som rafter, mens de svære dimensioner kaldes stolper eller rundholter. Rafter kan desuden fås flækkede, så de er halvrunde og dermed egnede til sømning ved fremstilling af f.eks. raftehegn. Ved anvendelse af stolper til hegn beregnes deres nødvendige længde ud fra hegnshøjden og den nødvendige nedgravningsdybde.
Stolpernes dimension bør afhænge af deres afstand og hegnshøjden. Er stolpeafstanden omkring 2 m, er 75x75 mm stolper egnede til hegnshøjder på omkring 120 cm. Ved større højder op til 180 cm er 100 x 100 mm stolper passende.
Er det nødvendigt at afkorte stolper, bør det ske i deres topende, så man ikke ødelægger beskyttelsen (imprægneringen) af det nedgravede endetræ. For rundtømmers vedkommende, hvor tykkelsen vil være forskellig i hver ende, er deres dimension normalt angivet som tværsnittet målt på midten.

Stenløse tømrertilbud eksempel:

Flemming Franck A/S
Ringbakken 3
3660 Stenløse
CVR: 26652251
Hjemmeside
Ørnbøll Entreprise
Agertoften 47
3660 Stenløse
CVR: 34258090
Hjemmeside
Beatræ A/S Snedker- og Tømrerfirma
Ringbakken 5
3660 Stenløse
CVR: 24238822
Hjemmeside