Tømrertilbud Sydhavnen

  • Få 3 gedigne tilbud på tømrer Sydhavnen
  • Spar nemt 12 % på en velrenommeret tømrer
  • Billig tømrer - solide fagfolk er klar til din opgave

2450 Sydhavnen
vejnavne

Schubertsvej
Richard Boones Vej
Pladehals Allé
Linus Paulings Vej
Scandiagade
Teglholm Tværvej
H.V. Rolsteds Vej
K.M. Klausens Gade
Dexter Gordons Vej
Ellebjergvej
Enghavevej
Belvederekaj
Bådehavnsgade
Speditørvej
Offenbachsvej
Johan Kellers Vej
Flydedokken
Teglholmens Østkaj
Poppelstykket
Spontinisvej

Få 2-3 velegnede tømrer Sydhavnen tilbud - Spar 25 %

Her på Billighaandvaerker.dk hjælper vi dig med at finde de bedste og billigste tømrere i Danmark. Vi kan også finde en god tømrer til din tømrer opgave i Sydhavnen. Du udfylder blot webformularen med, hvad du har brug for hjælp til. Herefter afgiver 3 forhåndsgodkendte lokale tømrere tilbud på opgaven.
Billighaandvaerker.dk sætter servicen i højsæde ved tømrer Sydhavnen arbejde. Vores samarbejdspartnere kommer gerne ud og besigtiger opgaven, hvor I også kan snakke om, hvordan tømrerarbejdet skal udføres, og I kan få et indblik i, hvem vi samarbejder med. Derefter vil de sende et skriftlig tilbud direkte til dig.
Sådan kan du spare op til 35 pct på regningen i Sydhavnen. Når du har modtaget tilbuddene på din opgave, er beslutningen op til dig. Du kan vælge at benytte et af de tilbud du har modtaget, du kan også lade være. Beslutningen er som sagt helt op til dig. Rutinerede fagfolk står klar til at lave tømrer arbejde i Sydhavnen.

Kløvrundsaven

Tykkelsen af det savede emne bestemmes af det stykke, som anlægget er flyttet i sideretningen, hvilket sker med det store rat ved indføringsenden, og anlægget kan flyttes i klingens længderetning for indstilling til forskellige klingediametre.
I anlægget findes endvidere en mindre fremføringsvalse, som kan stilles ud og ind med en ekscenteranordning og er anbragt for at lette indføringen af emnet. Anlægget kan skrâtstilles op til 15°. Kløvsaven kan forsynes med glideruller, for returtransport af emnet (på siden af bordet).
Sådanne kløvsave som ovenover beskrevet eller lignende typer har i reglen følgende omtrentlige data: Største klingediameter 900 mm. Største afstand mellem savklinge og anslag respektive mellem savklinge og fremføringsvalse ca. 300 mm. Omdrejningshastigheden er mellem 1100 og 1600 omdr./min. efter klingediameteren. Fremføringshastigheder imellem ca. 10 til 50 m/min.

Kant-rundsaven

Kant-rundsaven anvendes fortrinsvis til kantskæring af udgangsmaterialer og kantskæring af materialer, som skal sammenlimes etc. I bordet, som er rigelig dimensioneret, findes en langsgående åbning for fremføringskæden, som er monteret på en plade, der kan justeres i højden, uden at bordpladen behøver at blive taget bort.
Endvidere findes en anordning til stramning af kæden. Emnet holdes trykket mod fremføringskæden af en presseanordning, som er forsynet med fjederbelastede ruller, hvoraf den første er riflet og dreven.
Klingespindelen er anbragt i et separat stativ, som ligger mellem presseanordningens to arme, og kan hæves og sænkes ved hjælp af et rat og fastlåses i enhver ønsket stilling. Klingen omsluttes næsten fuldstændig af et kombineret beskyttelses- og spånhus. Fremføringsværk og klinge drives af to separate motorer.

Lokale tømrerfirmaer i postnummer 2450

Kristian Raunkjær ApS
Østre Teglgade 2 B
2450 København SV
CVR: 30534751
www.kristianraunkjaer.dk
Michael Petersen ApS
Otto Busses Vej 5 A
2450 København SV
CVR: 26646804
www.murer-toemrer.dk
Svend Hansen Byg & Mal ApS
Bådehavnsgade 44 B
2450 København SV
CVR: 35239081
www.svendbyg.dk