Tømrertilbud Tranbjerg

  • Få 3 idelle tilbud på tømrer Tranbjerg
  • Spar nemt 20 procent på en reel tømrer
  • Billig tømrer - Få løst din opgave nu

Veje 8310 Tranbjerg

Tingskov Allé
Gammel Horsensvej
Hovvejen
Ingerslevtoften
Ellemosevej
Sletvej
Tranbjerg Tværvej
Slet Møllevej
Parkvænget
Christian X's Vej
Børupvej
Landevejen
Tingskovvej
Battrupvej
Ellevej
Hammervænget
Damvænget
Obstrupvej
Hyrdevænget
Østerbyvej

Tømrer Tranbjerg. Få gratis 3 tilbud på godt håndværk

Brug denne absolut gratis tømrer service allerede i dag og spar hurtigt omkring 12 procent. Det er nemt at anvende ovennævnte tømrerside. Udvalgte tømrere klarer blandt andet disse opgaver: opsætning af gipsvæg, modernisering af køkken, trapper i træ og stål og modernisering af bad.
Vi skaffer 3 ovenud gode tømrertilbud på eksempelvis nyt køkken, indvendige gipsvægge, montering af døre og vinduer eller carporte og skure. Udnytter du herværende 100 % gratis tømrertjeneste, opnår du op til 12 procent i drøngod nedslag på tømrerjobbet. Styr uden om dårlige firmaer - Anvend denne fleksible service i stedet.
I løbet af 2-4 dage kontakter de tre mest egnede tømrervirksomheder dig med deres perfekte tilbud. Beskriv din tømreropgave i tømrerformularen på ca 4 min her på Billighaandvaerker.dk. Udnytter du førnævnte absolut uforpligtende tømrertjeneste, får du i nærheden af 12 % i herlig nedslag på tømrerprisen.

Tagstabilitet

Ved gitterspær og hanebåndsspær skal der normalt være skivevirkning i såvel tagfladen som loftfladen. Afstivning af tagfladen er også nødvendig for at fastholde spærhovederne mod udknækning i den svage retning. idet de skal optage store trykkræfter, især ved snelast.
TRÆ 52 viser hvorledes tagfladen i gitter- og hanebåndsspær kan afstives med trækbånd (vindkryds) eller skrålægter. I TRÆ 58 er det beskrevet, hvorledes forskyningsstyrken af en pladebeklædning kan bestemmes. Skivevirkningen i loftfladen kan sikres med en pladebeklædning.
I det følgende vises løsninger, der muliggør dette. Pladebeklædning er en god løsning, fordi loftkonstruktionen bliver stiv, og skivekræfterne kan overføres til de afstivende vægge på enkel vis. Der foreligger ingen standard med styrkekrav, og brædderne skal derfor ikke CE-mærkes.

Tagstabilitet fortsat

Skivevirkning i loftfladen kan også opnås på andre måder end med pladebeklædning, f.eks. med trækbånd (vindkryds) eller afstivende gangbroer. Trækbånd er vanskelige at fastgøre og opstramme korrekt, og overførelsen af kræfter til især de afstivende indervægge bliver ret komplicerede, hvis de skal være effektive.
Gangbroer virker kun ved vind på tværs af huset, og det er også her kompliceret at få overført kræfterne til de afstivende vægge. Metoderne behandles ikke yderligere. Ved bjælkespær og tagelementer er det tilstrækkeligt med skivevirkning i enten loft- eller tagflade.
Det kan opnås med en pladebeklædning på enten oversiden eller undersiden af spærene. Trækbånd er også en mulighed, men behandles ikke, af samme årsag som nævnt for loftfladen. Tykkelsen er den faktiske efter tykkelseshøvling.

Energiske tømrerfirmaer i postnr. 8310

RM Byg & Service
Torvevænget 68
8310 Tranbjerg
CVR: 34578443
www.bygogservice.dk
KJ Tømrer- og Snedkerforretning ApS
Sletvej 50
8310 Tranbjerg
CVR: 21581143
www.kj-snedker.dk
Niels P. Total ApS
Tranbjerg Stationsvej 4 A
8310 Tranbjerg
CVR: 27143792
www.nptotal.dk