Tømrertilbud Vesterbro

  • Få 3 prisvenlige tilbud på tømrer Vesterbro
  • Spar let 27 % på en anerkendt tømrer
  • Billig tømrer - Få gratis 3 uimodståelige tilbud nu

Postnummer 1650
vejnavne

Brorsonsgade
Herman Triers Plads
Staldgade
Tove Ditlevsens Plads
Absalonsgade
Saxogade
Broagergade
Kongshøjgade
Kleinsgade
Tullinsgade
Svendsgade
Sankt Jørgens Allé
Vester Søgade
Kingosgade
Rosenørns Allé
Colbjørnsensgade
Istedgade
Herholdtsgade
Bagerstræde
Værnedamsvej

Billig tømrer Vesterbro - Få 3 tilbud på en god tømrermester

Energiske tømrere laver blandt andet disse opgaver: systemlofter, opsætning af gipsvæg, nyt tag og levering af døre og vinduer. Få kontakt til prekvalificerede tømrerfirmaer her på prissiden Billighaandvaerker.dk. Betal ikke overpris for en godkendt fagmand på Vesterbro.
Brug vores service og spar penge på en velrenommeret og certificeret tømrer på Vesterbro. Portalen Billighaandvaerker.dk er en både uforpligtende og supersmart internet tømrertjeneste, der lover at finde eminente tilbud på tømrerarbejde. En gratis og brugbar tømrer ydelse fra Billighaandvaerker.dk til dig.
Vi mailer dig 3 utrolig gode tømrertilbud på for eks. facaderenovering, udskiftning af døre, modernisering af bad eller renovering af etageejendomme. I fred og ro kan du sammenholde alle de leverede tømrerbud og bagefter vælge det, du foretrækker. Vi sender dig gratis den skarpeste pris på en tømreropgave nu.

Tømreren eller huggeren

Tidligere kaldte man ham huggeren. Fra træet blev fældet i skoven, til bjælken lå klar, brugte han øksen. Sådan havde det været gennem årtusinder. Øksen havde forandret sig fra stenøksen til ståløksen, men arbejdet var stort set det samme: den tunge, skarpe økses æg tog spån på spån til bjælken lå rede til bygningsværket - eller til videre forarbejdning til nyttige genstande.
Med tiden specialiserede man sig og valgte hver især det område, man var særlig dygtig til: hustømreren, skibstømreren, snedkeren, møllebyggeren, bødkeren, karetmageren og hjulmageren. Men begyndelsen til det hele var, at træet blev hugget om i skoven, og læser man gamle skrifter, står huggeren synonymt med tømreren. Ordet tømrer dukker først op i Danmark i slutningen af middelalderen dannet af det tyske ord zimmern: den, der byggede rum.

Tømreren huggede selv træet om i skoven

Omkring år 1900 var tømrerens værktøj stort set det samme, som det havde været i århundreder. Man havde gennem længere tid udnyttet vandkraft til at drive savskærerier, hvor bjælkerne blev skåret op til planker, og i løbet af 1800-tallet var dampkraften kommet til enten i form af stationære dampmaskiner eller flytbare lokomobiler.
Men endnu i slutningen af 1800-tallet foregik tømrerens arbejde mange steder helt fra grunden. Enten huggede han selv træet om i skoven eller købte kævlen på auktion. Han firhuggede den så til bjælke og skar den selv op i planker.
Det krævede et stort areal at nedsætte sig som tømrer, for der skulle være plads til mange aktiviteter på tømmerpladsen. Dels skulle den huse store lagre af tømmer, og dels skulle der være plads til at forberede og afprøve de tømmerkonstruktioner, som skulle benyttes i husbyggeriet. Denne afprøvning kaldte man for afbindingen.

3 tømrerfirmaer fra postnr. 1650

Agertved Byg
Oehlenschlægersgade 73
1663 København V
CVR: 28605625
www.agertvedbyg.dk
Vesterbro VVS Center
Ny Carlsberg Vej 15
1650 København V
CVR: 35892192
www.bbbvvs.dk
GN Snedkerfirma ApS
Valdemarsgade 19
1665 København V
CVR: 33048807
www.gn-snedkerfirma.dk