Tømrertilbud Vesthimmerland

  • Få 3 fair tilbud på tømrer Vesthimmerland
  • Spar nemt 17 pct på en kvalitetsbevidst tømrer
  • Billig tømrer - Benyt denne gratis tjeneste nu

Eksempler på
9670 vejnavne

Lundbyvej
H.P.'S Plads
Fynsvej
Tuborgvej
Strandstræde
Benediktesvej
Sallingvej
Thorsvej
Aggersborgvej
Ålandsparken
Hornbækvej
Islandsvej
Vester Ørbækvej
Bygmarken
Kirstensvej
Skånevej
Faxevej
Elisesvej
Vormstrupvej
Stengårdsvej

Tømrer Vesthimmerland - Find det bedste tømrerfirma

Find hurtigt billige tømrerfirmaer her på prisportalen Billighaandvaerker.dk. En 100% gratis og personlig tømrertilbudstjeneste fra Billighaandvaerker.dk til dig. Vi tilsender dig 100 procent gratis og hurtigt tre fantastiske pristilbud i Vesthimmerland kommune fra energiske tømrere.
Spar både besværet og penge på en ansvarsbevidst og faglærd specialist i Vesthimmerland kommune. Websiden Billighaandvaerker.dk er en utrolig smart og helt ny onlineservice, som er specialister i at opspore idelle tømrertilbud. Bruger du onlineportalen Billighaandvaerker.dk, kan du opnå henved 26 % i fortræffelig rabat på tømrerregningen.
Vi finder 3 ekstremt gode tømrertilbud på f.ex. modernisering af køkken, isolerings opgaver, indvendige gipsvægge eller udskiftning af stern. Vi fremsender den stærkeste pris på dit tømrerarbejde på max 37 timer. Bestil gratis de rigtige tilbud på tømrer opgaven i Vesthimmerland kommune hos engagerede tømrere.

Lydforhold i træhuse

Kærvskruer anvendes i stedet for søm til forbindelser, hvor der lægges vægt på udseendet, hvor delene let skal kunne skilles ad senere, eller hvor der er aksiale kræfter. Der anvendes efterhånden oftest selvskærende og selvantrækkende skruer med specialudformede hoveder, så de kan skrues i med let elektrisk håndværktøj.
Til større kræfter anvendes franske skruer med en diameter mellem 6 og 20 mm og med sekskanthoved. De større dimensioner anvendes på samme måde som bolte. Skruer har fordele frem for bolte, hvor dele skal fastgøres på kraftige elementer. Gennemgående bolte vil være kostbare og svække konstruktionen.
Lette boligadskillende vægge må altid opbygges som to helt uafhængige delvægge. Lydisolationen forbedres ved at:
  • Øge tyngden af beklædningen
  • Øge afstanden mellem beklædningslagene
  • Dæmpe hulrummet med mineraluld

Udformning af boligadskillelse

Træskelettet opbygges med stolper pr. 600 mm, udfyldes med fastholdt mineraluld og beklædes med 2 eller 3 lag plade. Det bemærkes at beboertilfredsheden vil øges væsentligt, når kravene til lydklasse B er opfyldt. Uanset lydklassen bør den konkrete udformning i det enkelte tilfælde vurderes i samråd med specialister. Lydisoleringen kan yderligere forbedres lidt ved at:
- Benytte 15 mm fibergips- eller brandgipsplade
- Udfylde afstanden mellem delvæggene med mineraluld; det er dog vanskeligt at fastholde isoleringen under udførelsen.
Boligadskillende vægge vil have stor bæreevne både lodret og som skive, fordi de er ubrudte fra facade til facade, samtidig med de er beklædt med to eller tre lag plade. De skal dog normalt forankres ved enderne på grund af den lave egenvægt.

Godkendte tømrerfirmaer i postnr. 9670

Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS
Tinggårdsvej 10, Næsborg
9670 Løgstør
CVR: 11893309
www.johansen-bernhard.dk
Byggefirma Per Amtoft A/S
Rapsmarken 1
9670 Løgstør
CVR: 19475697
www.amtoftbyg.dk
Tøm´ren Salling ApS
Brårupvej 37
9670 Løgstør
CVR: 28680759
Tlf. 98681068