Tømrertilbud Viborg

  • Få 3 personlige tilbud på tømrer Viborg
  • Spar let 33 % på en troværdig tømrer
  • Billig tømrer - Indsend din opgave på ca 8 min.

Vi dækker også
postnummer 8800

Ellekonebakken
Fridlevs Plads
Sct. Mathias Gade
Gl. Bruunshåbvej
Granstien
Drost Hessels Vej
Savværksvej
Gammelstrupvej
Skivevej
Farvervej
Egelundvej
Domkirkestræde
Sjørupvej
Feltbanen
Rughøjen
C.J. Brostrøms Vej
Enebærstien
Bøgevænget
Bøgestien
Gl. Århusvej

Billig tømrer Viborg - Indsend opgaven og få 3 tilbud

Webportalen Billighaandvaerker.dk er en både let og nyttig online tømrerservice, der garanterer at finde drøngode tilbud på tømrerarbejde. Udfyld tekstformularen lige nu og modtag 2-3 sikre tilbud fra godkendte tømrere. Du er havnet på netsiden Billighaandvaerker.dk - stedet hvor man uforpligtende kan modtage 3 ypperlige tømrertilbud.
Få gratis den skarpeste pris på en tømrer opgave i dag. Effektive og troværdige fagfolk er klar til din opgave. Det varer under 7 minutter at oplyse om opgaven i tømrerskemaet og sende den ind til Billighaandvaerker.dk.
Det varer kun 7 minutter at beskrive opgaven i tømrerformularen og sende den ind til Billighaandvaerker.dk. Vi sparer dig for tid og penge på en faguddannet og grundig ekspert i 8800 Viborg. Få 3 særdeles gode tømrer tilbud på eksempelvis isoleringsarbejde, terrasser i træ og stål, opbygning af skur eller renovering af trægulv.

Mellembjælker på facader

Mellembjælker understøttes normalt på facaderne ligesom spærfødderne og vil derfor gennembryde tæthedsplanet. Det kan undgås ved at ophænge mellembjælkerne pa plankestykkerne mellem spærene. Det reducerer antallet af gennembrydninger betydeligt.
Konsekvensen er, at lasten fra etageadskillelsen skal overføres til ydervæggen af spærene, hvor tværtrykstyrken kan være et problem. Hvis trykstyrken mellem spær og den lodretstående rem ikke er tilstrækkelig, kan man regne en del af lasten overført til hjørneplanken ved indersiden, forudsat at lægtepåforingen på ydervæggen understøtter hjørneplanken.
Når der anvendes bærende skunkstolper opnås den fordel at bjælkernes spændvidde reduceres. På grund af den store højde, bør vindbrættet forstærkes med en planke ved overkanten. Der skal være mindst 20 mm afstand fra stringeren til vindbrættet for at sikre ventilationen.

Ydervæggens dampspærre

Dampspærren på skråvæggen tætnes mod oversiden af undergulvet. Plankestykkerne langs kanten skal tætnes mod undergulv og spærsider, og kan da anses for at være tilstrækkelig damptætte til, at man kan undvære en egentlig dampspærre over bjælkehøjden.
Tilsvarende tætnes ydervæggens dampspærre mod undersiden af plankestykkerne og klemmes med kantlægten. Når plankestykkerne er rykket ind, må der udføres dampspærre på loftet ind til plankestykkerne. Endelig skal afstivningen af tagfladen kunne optage og videreføre laster fra vinden.
Den kan udføres med skråafstivning som beskrevet i TRÆ 52 eller ved at udnytte skivevirkningen i træplader, der indgår i tagpaptage eller faste undertage. Gavltrekanten skal svare til ydervæggene med hensyn til isolering, tætning og beklædning. Den kan opbygges ved at opstille et gavlspær over gavlvæggens lægtepåforing, og fastgøre stolper til dette spær.

Faglærde tømrerfirmaer i postnummer 8800

Murermester Henning Jereminsen ApS
Tagtækkervej 2
8800 Viborg
CVR: 76672113
Tlf. 86624977
Bjørn E. Christensen Tømrer ApS
Højmosevej 4
8800 Viborg
CVR: 38883496
www.bjorn-e-c.dk
Ballentin Tømrer Service
Kildebakken 11
8800 Viborg
CVR: 35556397
www.mortenballentin.dk