Tømrertilbud Videbæk

  • Få 3 prima tilbud på tømrer Videbæk
  • Spar hutigt 19 procent på en ansvarsbevidst tømrer
  • Billig tømrer - Find grundige firmaer i dag

6920 Videbæk
vejnavne

Fiskbækvej
Syrenvej
Rønnealle
Elmevej
Irisalle
Malervej
Skovbyvej
Solsøhedevej
Dybdalvej
Sneppen
Ringkøbingvej
Henning Larsens Vej
Guldregnalle
Plantagevej
Kirkevænget
Blåbærvej
Bardevej
Dalgasgade
Svaneparken
Østergade

Tømrer Videbæk. Få 3 favorable tømrermester tilbud

Du har en tømrer opgave i Videbæk og søger efter en tømrer til opgaven. Men du vil gerne have 3 tilbud? Så udfyld vores gratis onlineskema her på siden. Tømrerne i Videbæk konkurrerer om at vinde din tømrer opgave og derfor er du sikker på, at modtage nogle meget konkurrencedygtige tilbud.
Her på webportalen Billighaandvaerker.dk får du gratis og nemt forbindelse til godkendte, effektive og billige tømrere og tømrermestre i Videbæk. Indsend din tømreropgave til os og bliv kontaktet af maksimum 3 tømrere fra Videbæk med gode og billige tømrer tilbud du selv kan vælge imellem.
Jo flere detaljer, du oplyser om din tømreropgave, jo bedre tilbud vil du modtage. Din tømrer opgave sendes til de tømrer Videbæk forretninger som vi vurderer, vil være de bedst egnede til at udføre din opgave. Firmaerne byder ind på din opgave og modtager dine kontakt oplysninger. Du bliver derefter kontaktet hurtigst mulig.

Fundament og forankring af træbygninger

Fundamentet er ens ved gavl og facade, og da det udføres på stedet er der ikke behov for specielle fundamentsløsninger ved hushjørner. Der skal dog udføres lodrette forankringer, idet der er behov for at forankre enderne af ydervæggene for opadrettet last.
Når den øvre del af fundamentet er opbygget af letklinkerblokke, skal bygningen forankres til det underliggende betonfundament. Det kan f.eks. ske ved at indstøbe vindtrækbånd (varmgalvaniserede trækbånd, typisk 2 x 25 mm eller 2 x 40 mm) i betonen.
Alternativt kan man eftermontere trækbånd eller gevindstænger enten i udsparinger, der efterfølgende udstøbes eller ved at bore gennem letklinkerblokke og ned i betonen og lime ankrene fast. Når soklen er støbt og armeret sammen med selve fundamentet kan man fastgøre forankringerne til betonoversiden med f.eks. limankre eller ekspansionsbolte.

Samling af træbygninger

Ved byggeri på stedet kan man føre gavlen frem til ydersiden af facaden således at gavltrekanten understøttes ensartet over hele længden. Den indvendige, lodrette lægtepåforing sikrer underlag for såvel dampspærresamling som pladebeklædning, når der som vist anvendes en planke i påforingslaget i hjørnet.
Forankring skal placeres med stor nøjagtighed for at kunne fungere korrekt og ikke komplicere det videre byggeri unødigt. Når forankringen placeres korrekt, skal skivekræfterne i beklædningen på både gavl og facade overføres til forankringen via planken og lægten i hjørnet af den indvendige påforing. Det er derfor vigtigt, at samlingerne udføres omhyggeligt og har den fornødne styrke.
Følgende egenskaber er af væsentlig betydning ved indbygning af vinduer:
- Linjetab
- Luft- og damptæthed
- Bortledning af regnvand
- Lysindfal

Aktuelle tømrerfirmaer i 6920 Videbæk

Herborg Tømrer- og Snedkerforretning A/S
Brinken 4 Herborg
6920 Videbæk
CVR: 24209237
www.herborg-toemrer.dk
Alex Hjort Tømrer- og Snedkerforretning
Nr. Viumvej 52
6920 Videbæk
CVR: 29736685
www.ahjort.dk
HNN Byggefirma ApS
Fabriksvej 3
6920 Videbæk
CVR: 48031315
www.hnn-byggefirma.dk