Billighaandvaerker.dk

Hvad er Billighaandvaerker.dk?

"Hvad er Billighaandvaerker.dk?"

Sådan fungerer billighaandvaerker.dk

Vi tilbyder at skaffe dig forrygende gode og gratis tilbud fra mange forskellige slags håndværkere over hele Danmark. Vi samarbejder med Fagexperten og Servicebyen, hvis netværk af samarbejdspartnere står parat til at byde på din opgave. De 3 første partnere som reagerer, får lov til at byde på opgaven og du modtager derfor maksimalt 3 tilbud på opgaven. Når du har valgt et af tilbuddene, er opgaven herefter udelukkende en sag mellem dig og det firma, du har udvalgt. Hverken Billighaandvaerker.dk, Servicebyen eller Fagexperten skal have noget for at ekspedere din opgave - vi fungerer blot som formidlere (og har derfor heller ikke noget juridisk ansvar). Det er derfor absolut gratis og tidsbesparende for dig at få prisgunstige tilbud her på Billighaandvaerker.dk.

Med venlig hilsen

Billighaandvaerker.dk
Skeevej 39
4370 St. Merløse

Besøg også disse tilbudssider"Hvad er Billighaandvaerker.dk?"Kontakt Billighaandvaerker.dk


Plasttagerender og nedløbsrør

Med de moderne og næsten uopslidelige plasttagrender, som er nemme at skære til og samle, har hjemmehåndværkeren rig mulighed for at tage sagen i egen hånd, selv udføre monteringen og spare penge.
Hel eller delvis udskiftning.
Man forsynes blot de gamle rendejern med en plastforkrog eller plastkapsel, der efterfølgende klikkes fast om rendens vulst. Ligeledes kan man nøjes med at udskifte en del af den gamle zinktagrende med et stykke af plast.
Fås som byggesæt
Plasttagrender fås som byggesæt bestående af mange forskellige dele, der sammensættes alt efter husets tagkonstruktionen. Tagrenderne leveres i længder på 6 m, som nemt skæres til de ønskede mål med en nedstryger. Det samme gælder nedløbsrørene, som føres i 3 og 6 m længde. Ved hjælp af en række formstykker og en speciallim, der ligefrem svejser delene samles, opbygges det skræddersyede tagrendesystem. Forudsætningen for et stærk limning er imidlertid, at man først renser fladerne med en affedtningsvæske (methylen-diclorid).

"Hvad er Billighaandvaerker.dk?"


Vi opsporer de bedste tømrerforretninger

HB Ejendomme
Mindestenvej 8
7400 Herning
CVR:
www.hbejendomme.dk
KT - Konstruktør og Tømrer
Hvedevangen 36
8410 Rønde
CVR:
Tlf. 23242591
Tømrerfirmaet Hjelmbjerg ApS
Værkstedvej 42
2500 Valby
CVR:
www.facebook.com/TF.Hjelmbjerg


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt