Rengøring Gentofte

  • Rengøring Gentofte - Bestil 3 uovertrufne tilbud
  • Benyt skemaet online, få ca 30 % i rabat
  • Find seriøs billig rengøringspartner

Eksempler på
Gentofte vejnavne

Lyngbyvej
Kærmindevej
Jægerbakken
Tværbommen
Sandtoften
Tuborg Haveby
Sønderbakken
Udsigten
Mosegårdsvænget
Nellikevej
Vældegårdsvej
Ved Ungdomsboligerne
Snerlevej
Mosebuen
Springdamvej
Kærvangen
Sognevej
Vesterbyvej
Springbanen
Stolbergvej

Rengøring Gentofte. Få 3 rengøring tilbud - 100% gratis

Du bør altid indhente flere priser på en rengøringsopgave i Gentofte og ikke bare hoppe på det første tilbud du får. Her på Billighaandvaerker.dk skaffer vi dig ganske gratis 3 ekstraordinære tilbud på netop rengøring i Gentofte. Det kan være erhvervsrengøring som kontorrengøring, butiksrengøring, klinikrengøring eller ejendomsservice men det kan også være privat rengøring, hjemmeservice og så videre. Har du brug for rengøring af høj kvalitet?
På denne måde tilskynder de kompetente rengøringsvirksomheder licenser til kontraktindehavere til at spare tid og penge på arbejdet sådanne rengøringsforbindelser. Uanset hvad kræver du en krævet og proklameret rengøring tilknytning? Gør de betydelige fremskridt ikke at skubbe; Vi tilbyder at gøre hele forarbejder. Benyt os i dag, og få 3 fortrinlige tilbud på rengøring med forskellige rabatter for at få dit hjem superrengjort af en mesterfirma.

Rengøring af behandlede overflader

Alle porøse overflader kan med fordel overfladebehandles, så de får en tæt og modstandsdygtig overflade, der lettere kan modstå almindelig brug. Mange af disse overfladebehandlinger kaldes en plejefilm. De forskellige overfladebehandlinger kan bruges på meget forskellige materialer. Derfor findes der her en række overfladebehandlinger og et bud på hvilke materialer, der er egnet til hvilken behandling.
De hårde natursten som granit og skifer kan bruges uden overfladebehandling, mens de bløde og mere porøse som marmor bør overfladebehandles med sæbespåner (1 dl til 5 liter vand) eller vaskeplejemiddel. Vær opmærksom på, at marmor ikke taler syre.
Messing påvirkes kun lidt af luftens ilt, men kan pudses op til større glans. Plastmaterialer er stort set altid ubehandlede og afvaskes med vand tilsat universal rengøringsmiddel.

Sæbebehandling

Bruges til andre porøse overflader, hvor det er uhensigtsmæssigt at bruge sæbeludbehandling. Metoden anbefales til egetræ og andre træsorter, hvor det ikke er nødvendigt med så robust en slidflade. Den er også velegnet til uglaserede klinker og natursten, som marmor, granit og skifer.
Den rengjorte overflade påsmøres sæbespånevand i forholdet 2 dl til 5 liter vand, lad massen tørre op - og gentag behandlingen et par gange. Efter optørring tørres fladen af med en hårdtopvredet klud og når overfladen er helt tør efterbehandles den med en let slibning.
Behandlingen er knap så robust som sæbeludbehandlingen, men alligevel afviser overfladen let fugt og spild. Rengøres og vedligeholdes med afvaskning i vand tilsat sæbespåner i forholdet 1 dl til 5 liter vand. I tilfælde af pletter slibes der med slibepapir. Bruges til borde og møbler, men er ikke tilstrækkelig slidstærk til gulve.

Troværdige rengøringsfirmaer fra postnummer 2820

Limpa Service Rengøring
Kongelysvej 6
2820 Gentofte
CVR: 30457862
www.limpaservice.dk
Strøyer + Strøyer A/S
Grusbakken 13
2820 Gentofte
CVR: 16990108
www.stroyer-stroyer.dk
L & N Rengøring
Fuglegårdsvænget 66
2820 Gentofte
CVR: 34162298
www.facebook.com/1191644430949861