Tømrertilbud Roskilde

  • Få 3 profitable tilbud på tømrer Roskilde
  • Spar let 17 procent på en certificeret tømrer
  • Billig tømrer - Find ansvarsbevidste fagfolk her

4000 Roskilde
vejnavne

Dybendalsvej
Eleonoravej
Elmevænget
Bellisvej
Egen
Elisagårdsvej
Gyngemosen
Gartnervang
Brudelysvej
Havremarken
Abildgårdsvej
Ellebjergvej
Hedemøllevænget
Glimvej
Fredensvej
Dronning Sofies Vej
Herslev Bygade
Grønningen
Bækken
Gadestokken

Tømrer Roskilde. Få løst tømreropgaven med 3 gratis tilbud

Man kan gratis sammenligne tilbud på tømrerarbejde online og spare henved 33 % i personlig rabat. Du har ramt siden Billighaandvaerker.dk, hvor du på få minutter kan indhente to-tre knaldgode tømrertilbud. Vi mailer dig 3 absolut gode tømrertilbud på eksempelvis boligbyggeri, anlægning af terrasse, montering af døre og vinduer eller isolerings opgaver.
Anerkendte og billige tømrere gør sig parate til din opgave. Vi opsporer gratis det sikreste tilbud på dit tømrerproblem i Roskilde hos godkendte tømrervirksomheder. Det er af og til ret for kompliceret, selv at opspore en lokal lokal tømrer i Roskilde.
Vi opsporer kun tilbud ved ansvarsbevidste tømrervirksomheder, og altså er du garanteret effektivt tømrerarbejde fra A til Z. Sammenlign lokale tømrerfirmaer online og sikre sig op omkring 33 procent i fed rabat. Bestil hurtigt den rigtige pris på en tømreropgave her.

Brædder og planker

Selv om brædder almindeligvis kun fremstilles af fyr og gran, er udvalget stort. Så at vælge det rigtige bræt til en opgave kan godt være lidt af et hovedbrud, hvad enten det skal være uhøvlet - også kaldet savskåret eller høvlet. Der findes nemlig omkring et halvt hundrede forskellige standardvarer.
Til udvendig beklædning af bygninger, hegn og forskallinger bruges normalt savskårne, uhøvlede brædder. De føres i bredder med 25 mm spring og i forskellige tykkelser. Til brug indendørs eller andre steder, hvor man ønsker en splintfri, glat overflade, benyttes høvlede brædder, der er lidt mindre i mål end de savskårne.
En speciel savskåret vare er lægterne, der måler 38 x 56 mm. De bruges i tagkonstruktioner oven på spærrene, hvor de fungerer som underlag for tagsten. Kært barn har som bekendt mange navne. Det gælder også trævarer.

Brun af grantræ

Gran er en stærk træsort, men styrken varierer meget efter, hvor mange uregelmæssigheder, der er i veddet. Træet er gullig-hvidt, og det er ikke til at skelne det yderste splintved fra det inderste kerneved. Grantræ er mindre harpiksholdigt, lidt lettere og svinder mere end fyr. Men da gran mest bruges til tømmer, har det ikke den store betydning.
Eksempelvis anvender man betegnelsen boards om brædder på over 150 mm bredde, hvorimod ordet planchetter benyttes om brædder med 75-150 mm bredde. Benævnelsen brædder omfatter alle savvarer under 50 mm tykkelse. Dimensioner på 50 mm og derover kaldes planker. Iøvrigt kan man få rundtømmer som cylinderfræsede stolper eller pæle, der har samme diameter i hele længden.

Her er de bedste tømrerfirmaer

Tømrerfirmaet Dilling-Hansen
Duegårdsvej 1
4000 Roskilde
CVR: 32900100
www.dillinghansen.dk
Mønster byg & ejendomme
Toldbodgade 14
4000 Roskilde
CVR: 17156403
www.monster-byg.dk
Heide & Søn Tømrer-Sn
Kristiansminde 49
4000 Roskilde
CVR: 78556013
www.finnheide.dk