Tømrertilbud Roskilde

  • Få 3 eminente tilbud på tømrer Roskilde
  • Spar let 22 pct på en kreativ tømrer
  • Billig tømrer - Undgå inkompetente firmaer

Få 3 Tømrertilbud Roskilde tilbudFå 3 Tømrertilbud Roskilde tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Roskilde tilbud fra 3byggetilbud

Postnummer 4000
vejnavne

Barnekæret
Engblommevej
Blegdammen
Dronning Emmas Vej
Dagliljevej
Algade
Fondens Bro
Akacielunden
Ellekærvej
Dybendalsvej
Birkealle
Fiskeparken
Bausager
Bakkeengen
Bredekæret
Egebjerg
Herredsfogedvej
Fælledvej
Fyrrevej
Baunehøjvej

Tømrer Roskilde. Få løst tømreropgaven med 3 gratis tilbud

Også i Roskilde kan du beholde betalingskortet i lommen, når du bruger os til at sætte din tømrerarbejdeopgave i udbud. Her er det nemlig helt gratis! Indsend din tømreropgave til os her på Billighaandvaerker.dk. Vi påtager os - gratis og uforpligtende - at skaffe dig 3 seriøse og billige tømrertilbud.
Vi gennemgår alle opgaver, der bliver indsendt via hjemmesiden. Når din tømrer opgave er gennemgået, vil den blive sendt ud til de tømrere i Roskilde og omegn, der egner sig bedst til netop din type opgave. De får udleveret dine kontaktoplysninger og kontakter dig efterfølgende hurtigst muligt.
Såfremt din opgave er interessant for flere tømrer Roskilde firmaer, kan du modtage op til 3 tilbud. Uanset hvilken tømrer opgave du skal have løst, kan vi hjælpe dig med at få skabt den rigtige kontakt til erfarne tømrere. Det er vigtigt, når du indsender din opgave, at du beskriver den så godt som muligt - så får du de bedste tilbud.

Brædder og planker

Selv om brædder almindeligvis kun fremstilles af fyr og gran, er udvalget stort. Så at vælge det rigtige bræt til en opgave kan godt være lidt af et hovedbrud, hvad enten det skal være uhøvlet - også kaldet savskåret eller høvlet. Der findes nemlig omkring et halvt hundrede forskellige standardvarer.
Til udvendig beklædning af bygninger, hegn og forskallinger bruges normalt savskårne, uhøvlede brædder. De føres i bredder med 25 mm spring og i forskellige tykkelser. Til brug indendørs eller andre steder, hvor man ønsker en splintfri, glat overflade, benyttes høvlede brædder, der er lidt mindre i mål end de savskårne.
En speciel savskåret vare er lægterne, der måler 38 x 56 mm. De bruges i tagkonstruktioner oven på spærrene, hvor de fungerer som underlag for tagsten. Kært barn har som bekendt mange navne. Det gælder også trævarer.

Brun af grantræ

Gran er en stærk træsort, men styrken varierer meget efter, hvor mange uregelmæssigheder, der er i veddet. Træet er gullig-hvidt, og det er ikke til at skelne det yderste splintved fra det inderste kerneved. Grantræ er mindre harpiksholdigt, lidt lettere og svinder mere end fyr. Men da gran mest bruges til tømmer, har det ikke den store betydning.
Eksempelvis anvender man betegnelsen boards om brædder på over 150 mm bredde, hvorimod ordet planchetter benyttes om brædder med 75-150 mm bredde. Benævnelsen brædder omfatter alle savvarer under 50 mm tykkelse. Dimensioner på 50 mm og derover kaldes planker. Iøvrigt kan man få rundtømmer som cylinderfræsede stolper eller pæle, der har samme diameter i hele længden.

Få 3 Tømrertilbud Roskilde tilbudFå 3 Tømrertilbud Roskilde tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Roskilde tilbud fra 3byggetilbud


Eksempel på lokal tømrertilbud i 4000 Roskilde

Mønster byg & ejendomme
Toldbodgade 14
4000 Roskilde
CVR: 17156403
Hjemmeside
Sidenius-Byg
Sankt Ols Gade 8
4000 Roskilde
CVR: 36179562
Hjemmeside
Heide & Søn Tømrer-Sn
Kristiansminde 49
4000 Roskilde
CVR: 78556013
Hjemmeside